O carte enigmatică-Viitor cu cap de mort de Radu Cinamar

Astăzi doresc să scriu despre o altă carte foarte interesantă, scrisă tot de un autor român, sub pseudonimul Radu Cinamar. Autorul a dorit să nu își dezvăluie numele real din motive lesne de înțeles așa cum le prezintă și în cărțile sale.

Dragă cititorule, dacă ești pasionat de teorii ale conspirației, de lucruri ce se întâmplă mai departe de ființa noastră, să afli cât mai multe detalii despre ce se află dincolo de culisele politicii mondiale, dar în special din culisele politicii românești te invit să citești cărțile lui Radu Cinamar.

Viitor cu cap de mort este prima carte din serie, o carte care își începe firul narațiunii în perioada comunistă și continuă până în anul 2003 când s-a descoperit ceva uluitor și fascinant în munții Bucegi care ar putea să schimbe viitorul României, dar și să facă cunoscut adevăratul trecut al țării noastre. Autorul îți va dezvălui secrete de o importanță colosală ce nu se doresc a fi cunoscute de noi restul. Această carte (dar și următoarele), este potrivită persoanelor care își doresc să cunoască adevăratele jocuri ale celor care conduc lumea, este o carte care îi va face pe oameni să înțeleagă adevăratul scop al existenței lor, care îi va ajuta să se descopere, de ce nu, pe ei înșiși. Autorul îndeamnă cititorul să nu se lase ușor pradă îndoielii și neîncrederii, să analizeze faptele și să caute răspunsuri iar la final să tragă concluzii, însă vă spun sigur că și în cei mai sceptici oameni se va naște un sâmbure de îndoială asupra a ceea ce se prezintă oficial.

Viitor cu cap de mort este o carte intrigantă, revelatoare, conspiraționistă dar învăluită în mister. Mie personal mi-a plăcut foarte mult și m-a făcut să văd lumea cu alți ochi. Pe libris.ro poți găsi cărțile scrise de Radu Cinamar.

Publicat de andreea0110

Sunt o persoana dinamică, îmi place să aduc zâmbete pe chipurile celor cu care interacționez, să mă bucur de lucrurile simple și frumoase pe care viața ni le oferă zi de zi. Sunt căsătorită cu un om minunat și avem o fetiță ce ne umple sufletele de bucurie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: