O metodă de relaxare inedită-Lego

It’s lego time!

Te-ai gândit vreodată cât de relaxant poate fi să redescoperi bucuria de a-ți pune creativitatea la încercare? Sunt atâtea metode de a ne pune creativitatea în valoare și adesea ceea ce obținem ne oferă o satisfacție de nedescris. O metodă inedită dar foarte eficientă este construcția cu piese de lego. Pe cât de potrivit este pentru dragii noștri copilași, pe atât de potrivit este și pentru adulți. Lego reprezintă o cale eficientă în a te ajuta să te destinzi și, foarte important, pune creierașul la treabă. Poate fi tot ceea ce ai nevoie ca să petreci timpul liber, fiind creativ.

Totul a început în anul 1926, din pasiunea unui tânăr tâmplar care construia mobilă, case, uși și ferestre. Acesta, ca să vadă cum funcționează obiectele în mărimea lor naturală, făcea unele modele în miniatură. Fiind mulțumit de ceea ce realizează a început să vândă căsuțe pentru păpuși și diverse jucării din lemn fapt care a dus la crearea companiei Lego în 1949 care, la acel moment producea doar cărămizile de plastic, iar în 1958 a fost creat sistemul de cuplare al pieselor. Astăzi, reprezintă una din principalele jucării dorite de copii.

În prezent se găsesc categorii de lego destinate tuturor indiferent de vârstă. În diferite părți ale lumii sunt oameni atât de pasionați de construcțiile cu piese de lego încât reproduc diferite modele în mărime originală. De curând am văzut un documentar unde era prezentat un dinozaur T-Rex construit doar din aceste piese în mărime naturală, iar ca măsură de protecție ca să nu se distrugă fiecare părticică era lipită. Am fost fascinată de creativitatea acelor oameni.

Vreau să vă spun că soțul meu este super pasionat de lego. Împreună cu fiica noastră, seara după cină împrăștie lego în pat și se pun pe inventat modele. Construiește căsuțe, locuri de joacă în miniatură, animăluțe și diferite tipuri de mașini, tractoare sau tiruri. Spune adesea că îl relaxează foarte tare după o zi de muncă solicitantă. Avem peste 2000 de piese și dorește să mai cumpere. :))

Ca bonus, lego te ajută să petreci timp de calitate și clipe de neprețuit alături de copilașul tău, ceea ce îl ajută să se dezvolte frumos într-un mediu armonios. Minunat, așa-i?

Pe Noriel.ro poți găsi o mare varietate de jocuri Lego. 😉

noriel.ro 

Publicat de andreea0110

Sunt o persoana dinamică, îmi place să aduc zâmbete pe chipurile celor cu care interacționez, să mă bucur de lucrurile simple și frumoase pe care viața ni le oferă zi de zi. Sunt căsătorită cu un om minunat și avem o fetiță ce ne umple sufletele de bucurie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: