Un roman captivant-Testamentul lui Abraham

De fiecare dată când îmi cumpăr câte o carte sper să aleg cartea care atunci când o citesc să mă țină în priză, să reușească să mă intrige și să mă captiveze în așa fel încât atunci când o termin să îmi pară rău că s-a încheiat. Ei bine, una dintre cărțile pe care le-am citit și care a reușit să îmi redea atâtea sentimente și nu numai este „Testamentul lui Abraham” scrisă de Igor Bergler. Bucuria dar și suprinderea mi-au fost și mai mari când am văzut că este scrisă de un autor român, că încă o dată românii demonstrează că sunt artiști în crearea de frumos, de capodopere literare.

Testamentul lui Abraham este un roman de aventură, polițist, istoric, thriller, un roman care îmbină realul cu science-fiction și nu numai. Acest roman reușește să te introducă în minunata lume a imaginației, care te face să te întrebi unde s-a terminat partea reală și unde a început ficțiunea, autorul reușește să te facă să devii confuz dar în același timp dornic să citești în continuare ca să afli deznodământul, însă când crezi că ești pe punctul de a afla vreun secret sau informație interesantă, te duce într-un alt punct lăsându-te cu o curiozitate imensă citind și citind în continuare până la final când abia atunci reușești să pui cap la cap firul narațiunii.

Conform Mediafax.ro, Testamentul lui Abraham este cea mai bună carte românească vândută în peste 200.000 de exemplare din ultimii 30 de ani, ceea ce i-a adus autorului un succes răsunător în lume, dar și premii pentru scrierile sale.

Un roman cu peste 900 de pagini, captivant, emoționant și intrigant. Te va lăsa cu o impresie puternic schimbată despre ceea ce literatura românească poate oferi.

„Sumă a tuturor bibliotecilor, noua Bibliotecă a lui Igor Bergler nu se mai adresează doar memoriei, ci deconstruiește, fecundează și reconstruiește întreaga istorie. Printr-o arhitectură unică și irepetabilă.“ – Pavel Șușară

Așadar, vă recomand cu drag să citiți acest roman plin de suspans și dezvăluiri șocante. Cu siguranță veți fi foarte plăcut surprinși.

Dacă te-ai convins că este o carte care merită răsfoită o poți găsi aici.

Publicat de andreea0110

Sunt o persoana dinamică, îmi place să aduc zâmbete pe chipurile celor cu care interacționez, să mă bucur de lucrurile simple și frumoase pe care viața ni le oferă zi de zi. Sunt căsătorită cu un om minunat și avem o fetiță ce ne umple sufletele de bucurie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: